Mevrouw Van der Wilt. Ik kan geen email zenden aan het door u opgegeven email-adres. Maar, uw moeder is van harte welkom. Ze kan zelf bepalen wanneer zij gaat, dan kan samen met Ivonne van Wichen bekeken worden welke les het beste bij haar past, het eerste of het tweede uur.

 

HOERA, nadat op:

1. maandag 31 mei de jeugdleden van Just Dance weer binnen mochten dansen;

2. maandag 7 juni de aerobic-dames weer binnen  mochten sporten

3. dinsdag 8 juni mag de heren-trimgroep ook weer aan de slag mocht,

kunnen de lessen van de ouderen-fitness-groepen op de dinsdagmorgen in de Ontmoetingskerk aan de Dorpsstraat weer op dinsdag 29 juni onder leiding van Ivonne van Wichen gelukkig weer beginnen.

Daarmee zijn alle groepen van OSS "Be Fit" weer aktief. Gelukkig. 

 

Aangezien helaas de situatie eerder verslechterd dan verbeterd, heeft het Kabinet op vrijdag 9 juli de volgende maatregelen afgekondigd:

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

 Gelukkig betekent dit voor onze vereniging, dat de activiteiten - onder de hierboven genoemde voorschriften - door kunnen gaan.

 
 
2020: 

Net voordat het lesgeven niet meer mogelijk werd is op zondag 13 december 2020 een extra les voor de Just Dance-groepen gegeven.

Hier een link naar één van de filmpjes hiervan gemaakt: film 

 

Zie voor foto's en meer filmpjes onder: Lessen en contributie/Lessen/Just Dance of via deze link.

 

 

 

Vereniging. 

Trimsportvereniging OSS "Be Fit" te Zevenhuizen verzorgt voor meisjes vanaf groep 3 van de basisschool tot en met groep 2 van het voortgezet onderwijs Just dance-lessen op maandagavond in de gymzaal behorende bij de basisscholen in Zevenhuizen, Burgemeester Nederveenlaan 53.

Verder worden aerobic-lessen voor meisjes en dames vanaf 16 jaar gegeven op de maandagavond, in de gymzaal Burgemeester Nederveenlaan.

Voor dames en heren van 55 jaar en ouder worden - in samenwerking met ANBO Zevenhuizen - lessen ouderenfitness verzorgd in één van de zalen van de Ontmoetingskerk, Dorpsstraat 106, Zevenhuizen.

Voor heren vanaf 20 jaar worden trimlessen gegeven in de Zuidplassportzaal van dorpshuis, sport- en cultureel centrum "Swanla", Burgemeester Klinkhamerweg 86, Zevenhuizen.

Voor de juiste lestijden en indeling van de groepen verwijzen wij u naar het onderdeel "lesrooster en contributie" onder het menu "lessen en contributie".

Zie ook:

Facebook:

Trimsportvereniging OSS “Be Fit” Zevenhuizen ZH

Just Dance Zevenhuizen

 

Instagram:

Trimsportver. OSS “Be Fit” Zvh