COVID-19 VIRUS.

Gelukkig kan met ingang van 1 juli 2020 weer binnen worden gesport. De Veiligheidsregio Hollands Midden waaronder de gemeente Zuidplas valt, heeft inmiddels de voorwaarden bekend gemaakt, waaraan daarbij moet worden voldaan. Hier een link naar die voorwaarden: 8e Noodverordening COVID-19 

Naar aanleiding van de door de Regering afgekondigde maatregelen op dinsdag 13 oktober 2020 kunnen de heren trimploeg van de dinsdagavond in dorpshuis Swanla en de leden van de ouderen fitness op dinsdagmorgen in de Ontmoetingskerk aan de Dorpsstraat niet (meer) sporten.

Inmiddels is de 15e noodverordening van de Veiligheidsregio Hollands Midden verschenen, met daarin aangepaste voorwaarden waaraan moet worden voldaan. Zie hiervoor: 15e noodverordening

De jeugd  van Just Dance en de dames van de Aerobic op de maandag kunnen - gelet op deze 15e noodverordening - gelukkig nog wel terecht. Wel dienen zij zich aan de volgende regels te houden:

Standaardregels

* was en desinfecteer uw handen bij binnenkomst

* ziek verkouden of een gezinslid die besmet is blijf thuis

* houdt 1,5 meter afstand

* hoest en nies in uw elle boog

* niet schreeuwen en zingen

* ventilatie verplicht aan

* geen publiek – ook niet in de hal

* kinderen dienen afgezet te worden en later weer opgehaald te worden

 

- Nieuwe aanvullende regels:

* bij beweging binnen het gymnastieklokaal (behalve tijdens het sporten) bent u verplicht een mondkapje te dragen (vanaf 13 jaar ).

* kleedkamers en doucheruimtes mogen niet gebruikt worden.

* er mogen nooit meer dan 30 personen in een ruimte aanwezig zijn – grote van de gymzaal maakt daarin niet uit.

* sporters tot en met 17 jaar mogen samen trainen zonder beperkingen (met een max van 30 pp incl. trainer ) en hoeven tijdens het sporten niet de 1,5 meter regel in acht te nemen.

* sporters van 18+ mogen niet mixen met sporters jonger dan 18 – ook niet in 1 team.

* voor sporters vanaf 18 jaar geld de 4 persoons regel. Dit houdt in dat er  in groepjes van 4 pp  getraind mag worden waarbij wel de 1,5 meter regel in acht genomen moet worden. Dit weer met een maximum van 30 personen per ruimte zolang er tussen deze groepjes ook weer de 1.5 meter gewaarborgd kan worden. Deze regel heeft dus niets met het aantal velden te maken.

* wedstrijden met andere verenigingen zijn verboden.

* onderlinge wedstrijden mogen wel. Mits de 1,5 meter regel in acht genomen kunnen worden – specifiek voor de badminton: 1 tegen 1 mag,  2 tegen 2 niet. Er wordt dan van uit gegaan dat bij het dubbelen spelers regelmatig binnen de 1.5 meter komen.

 

 

Zoals hierboven al is aangegeven, dient iedereen vanaf 13 jaar bij ons binnen, voor en na het sporten, een mondkapje te dragen. 

 

Wijziging docente en lestijden Just Dance

Onze dansdocente Manouk Heemskerk heeft aangegeven te stoppen met het lesgeven bij Just Dance. In het nieuwe seizoen neemt docente Faye Ruiten haar lessen over. Omdat Faye met het openbaar vervoer komt, zijn de indeling en aanvangstijden van de lessen gewijzigd. Faye zal alleen op maandagen les geven. Zie hiervoor de verzonden Nieuwsbrief en de pagina Just Dance onder Lessen en contributie, Lessen.

Vandaag, zaterdag 18 juli 2020, hebben we afscheid genomen van danslerares Manouk Heemskerk. In een aparte les prepareerde zij de kids van Just Dance voor een optreden voor ouders en broertjes en zusjes. Secretaris Henk Hogebrug bedankte haar na afloop voor haar danslessen, overhandigde haar namens het bestuur een bos bloemen met kadobon en wenste haar succes in haar nieuwe baan. Hieronder een foto, gemaakt tijdens dit afscheid. Voor meer foto's en filmpjes, zie de pagina Just Dance onder Lessen en contributie, lessen.

 

 

 

Vereniging. 

Trimsportvereniging OSS "Be Fit" te Zevenhuizen verzorgt voor meisjes vanaf groep 3 van de basisschool tot en met groep 2 van het voortgezet onderwijs Just dance-lessen op maandagavond in de gymzaal behorende bij de basisscholen in Zevenhuizen, Burgemeester Nederveenlaan 53.

Verder worden aerobic-lessen voor meisjes en dames vanaf 16 jaar gegeven op de maandagavond, in de gymzaal Burgemeester Nederveenlaan.

Voor dames en heren van 55 jaar en ouder worden - in samenwerking met ANBO Zevenhuizen - lessen ouderenfitness verzorgd in één van de zalen van de Ontmoetingskerk, Dorpsstraat 106, Zevenhuizen.

Voor heren vanaf 20 jaar worden trimlessen gegeven in de Zuidplassportzaal van dorpshuis, sport- en cultureel centrum "Swanla", Burgemeester Klinkhamerweg 86, Zevenhuizen.

Voor de juiste lestijden en indeling van de groepen verwijzen wij u naar het onderdeel "lesrooster en contributie" onder het menu "lessen en contributie".

Zie ook:

Facebook:

Trimsportvereniging OSS “Be Fit” Zevenhuizen ZH

Just Dance Zevenhuizen

 

Instagram:

Trimsportver. OSS “Be Fit” Zvh